Resultaten voor klaar

klaar

klaar WikiWoordenboek.
klaarkrijgen Ik krijg dat werk vandaag niet meer klaar. klaarkomen klaarkrijgen klaarleggen klaarliggen klaarspelen klaarstaan klaarstomen klaarzetten klaarzitten. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van klaren. gebiedende wijs van klaren. bij inversie tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van klaren. Het woord klaar staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd klaar herkend door. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 5. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Bijvoeglijk naamwoord in het Nederlands. Bijwoord in het Nederlands. Werkwoordsvorm in het Nederlands.
Cookiewall Het Financieele Dagblad.
Puzzelwoordenboek klaar.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 46 puzzelwoorden gevonden voor Klaar. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Klaar.com NRC.
Nederlandse synoniemen van klaar ander woord voor klaar.
Puzzelomschrijvingen van klaar in het puzzelwoordenboek. Als een klontje voltooid crypt. Bij daglicht af crypt. Dit is duidelijk af crypt. Dat is duidelijk af crypt. Duidelijk als een klontje crypt. Duidelijk te zien dat het af is crypt.
kant-en-klaar herkomst en betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Kant-en-klaar betekent helemaal klaar voor gebruik direct toepasbaar verwerkbaar eetbaar enz. Het Etymologisch woordenboek van het Nederlands EWN vermeldt dat kant in de zestiende eeuw voorkwam in de betekenis kloek stevig flink van mannen en in de zeventiende eeuw ook in de betekenis in orde gereed klaar. In deze laatste betekenis kwam het aanvankelijk vooral voor in de verbinding klaer en kant later werd dat kant en klaar. De herkomst van het bijvoeglijk naamwoord kant is onduidelijk. Het waarschijnlijkst is een verband met het zelfstandig naamwoord kant in de betekenis rand zijde waterkant.

Contacteer ons

kant en klaar gordijnen 160 breed
paarse gordijnen
haakjes gordijnen hema
witte gordijnen
gordijn plooiband
klaar
ikea kant en klaar gordijnen verduisterend
goedkope gordijnen kant en klaar
kant en klare gordijnen online
kant en klaar gordijnen gamma
blauwe gordijnen
gordijnen meisjeskamer